Nieuwsbrief Festival Sunsation

Nieuwsbrief Festival Sunsation

Vrij 19 en zat 20 juni 2015 l Observatorium Robert Morris

34E EDITIE SUNSATION AS. WEEKEND

Komende vrijdag gaat de 34e editie van Festival Sunsation van start. Vanaf 16.00 uur vrijdagmiddag is het terrein toegankelijk voor kampeerders die de korte nacht voor Sunsation willen doorbrengen op het Observatorium. In de avond beiden we een gratis programma met muziek, het Open Dicht Podium en theater. Zaterdagochtend om 05.00 uur start het hoofdprogramma. 

We zetten in deze nieuwsbrief alle wetenswaardigheden nog even op een rij. Graag tot komend weekend.

GRATIS KAMPEREN VRIJDAGNACHT 19 JUNI

De nacht, een heel korte, voordat Sunsation begint kon er gekampeerd worden op het terrein van het Observatorium Robert Morris. Vrijdagmiddag 19 juni vanaf 16.00 uur is het festivalterrein toegankelijk voor kampeerders. Tenten, caravans en campers worden toegestaan. Het kamperen is gratis. Op het terrein brandt een groot kampvuur en de bar is tot 00.00 uur geopend.

De voorzieningen zijn uiteraard minimaal, wel toilletten, geen water en elektriciteit. Voor het kamperen op het terrein gelden regels, deze krijgt u bij aankomst uitgereikt. Kamperen kan alleen op aangegeven plaatsen. Uw auto dient u te parkeren op de aangegeven parkeerplekken.

VRIJDAGAVOND PROGRAMMA

Op vrijdagavond 19 juni bieden we een programma met een mooie mix van theater, muziek en poëzie. Het gehele programma is gratis toegankelijk en start om 20.00 uur. 

We bieden op deze vrijdag een ieder de mogelijkheid zijn/haar zelf geschreven werk voor te dragen tijdens het Open Dicht Podium. Voor te dragen werk mag bestaan uit proza en poezie, maar ook bijvoorbeeld cabaretteksten en columns zijn welkom. Het podium vindt plaats in de festivaltent van Sunsation op het Observatorium Robert Morris. De presentatie is dit jaar wederom in handen van dichter Thom Ummels. 

Aanmelden kan middels een email naar openpodium@festivalsunsation.nl. U ontvangt dan per omgaande een bevestiging van deelname en alle bijzonderheden per mail.

VRIJDAG 19 JUNI 20.00-23.00 UUR

20.00-20.30 Muziek - Pip Alblas
20.00-21.00 Schrijven Kreng
20.00-21.00 Shut Up and Write
20.00-23.00 Open Dicht Bus
20.00-23.00 Poetry Pleasures
20.30-21.00 Open Dicht Podium
21.00-21.30 Muziek - Jara
21.30-22.00 Open Dicht Podium
22.00-22.30 GertSpeelt bij het kampvuur

ZATERDAG 20 JUNI 05.00-09.00 UUR

Auteurs:
Gerard Beense, Esther Bernart, Pim Te Bokkel, Wim Brands, Ruben van Gogh, Laura van der Haar, Martijn Nijdeken, Joost Oomen, Marieke Rijneveld, Joost Zwagerman, Bart Chabot.

Muzikale intermezzo's:
Sandy Dane, Martine Dubois, Find us in Slumberland, To Twelve

ZATERDAGOCHTEND PROGRAMMA

Zaterdagochtend bij het krieken van de dag, start het festival om 05.00 uur met een mooie mix van jong literair talent, muzikale intermezzo's en bekende schrijvers en dichters. Publiektrekkers zijn dit jaar onder andere Bart Chabot, Joost Zwagerman, Wim Brands en Joost Oomen. De presentatie is in handen van Ruben van Gogh.

We zijn verheugd dat ook dit jaar het festival geen entreeprijs kent. Wel vragen we bij binnenkomst in het Observatorium een vrijwillige bijdrage aan bezoekers. U bepaalt voor, tijdens of na het festival zelf uw bijdrage. Deze kunt u afstaan bij binnenkomst in de binnenste ring. 

BEREIKBAARHEID OBSERVATORIUM

Door de aanleg van de Hanzelijn en de parallel gelegen N307 is de bereikbaarheid van het Observatorium veranderd. Controleer uw navigatie systeem, deze is wellicht nog niet aangepast op de nieuwe situatie. Via de pagina achtergrond op onze website, treft u een routebeschrijving vanuit alle aanrijroutes.

Ter plekke zijn een aantal gerealiseerde parkeerplaatsen, deze voorzien echter niet in de toestroom tijdens het festival. U kunt uw auto in de berm, op eigen risico, parkeren. Eea staat ter plaatse duidelijk aangegeven. 

WEERSVERWACHTING

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het droog in Lelystad. Het is 20 °C overdag en de temperatuur 's nachts daalt tot 7 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf donderdag worden de nachten warmer met temperaturen rond 13 °C en draait de wind naar het westen. Zoals de verwachting nu is gaan we een droge Sunsation meemaken. Vrijdag wordt rond de 19 graden voorspelt, zaterdag oplopend naar 20 graden. Houdt u er wel rekening mee dat het inde ochtenduren fris kan zijn. Actuele weersinformatie is te vinden via deze link.

Festival Sunsation

www.festivalsunsation.nl

nieuwsbrief@festivalsunsation.nl

LIKE TWEET FORWARD

U ontvangt deze email omdat u zich hier in het verleden voor hebt ingeschreven. Niet meer ontvangen? Klik dan op onderstaande link.

Afmelden